RALU SRBIJA SERTIFIKOVALA POSLOVANJE IFS STANDARDOM

RALU Srbija, kompanija specijalizovana za logistiku hladnog lanca, sertifikovala je svoj sistem upravljanja poslovanjem i sigurnošću hrane, standardom IFS za transport, skladištenje i distribuciju. Standard garantuje poštovanje najstrožih kriterijuma sigurnosti hrane i sposobnost organizacije u upravljanju
rizicima vezanim za sigurnost hrane.
Beograd, 21. jun 2016. – Kompanija RALU Srbija, u sastavu regionalne logističke kompanije RALU Logistika, sertifikovala je svoj sistem upravljanja poslovanjem i sigurnošću hrane, standardom IFS Logistics za transport, skladištenje i distribuciju. Kao jedna od malobrojnih kompanija u Srbiji, RALU sada ima potvrdu poštovanja najstrožih kriterijuma sigurnosti hrane i sposobnosti organizacije upravljanja rizicima vezanim za sigurnost hrane. Ujedno, uspešno je sprovedena i resertifikacija normi HACCP i ISO9001:2015, sa ciljem da se fokus stavi na izvrsnost kao najvažniji kriterijum poslovanja.
Sertifikat IFS za 2017. godinu, kompaniji Ralu izadat je za sve tri delatnosti – transport, skladištenje i distribucija – nakon što je u potpunosti zadovoljila tražene uslove. Prestižni međunarodni standard kvaliteta, dobijen je nakon revizije od strane sertifikacijske kuće SGS koja je uspešnost izvođenja u sve tri logističke delatnosti ocenila najvišom ocenom.
„IFS sertifikacijom, odlučni smo da potvrdimo klijentima da će transport, kladištenje i distribucija hrane koju su nam poverili biti obavljeni uz poštovanje najviših standarda zdravstvene sigurnosti. Raduje me što nas klijenti kontinuirano prepoznaju kao kvalitetnog i pouzdanog partnera što je zasigurno podsticaj za pružanje novih i specifičnijih usluga. I ubuduće ćemo biti predvodnik u uvođenju trendova u regionu te se na taj način kontinuirano dokazivati kao kompanija koja pruža najbolje moguće logističko rešenje na jednom mestu” Istakao je Vladimir Milosavljević, direktor RALU Srbija.
„IFS Logistics“ sertifikat posebno je cenjen u Europi, a kompanija je opremljena i edukovana za izvršavanje svih programa koje sertifikat nalaže u cilju dobre poslovne prakse, zaštite zdravstvene ispravnosti proizvoda i očuvanja i sigurnosti hrane u delatnosti transporta, skladištenja i distribucije. U skladu sa IFS standardom,
RALU izuzetno visok nivo pažnje polaže na čistoću i higijenske uslove transporta, skladištenja i distribucije hrane, a očuvanju bezbednosti ispravnosti hrane doprinosi i IT tehnologija, koja omogućava online praćenje temperature u komorama s hranom, adresira maloprodajne objekate u koje su proizvodi isporučeni, evidentira vozila kojim su dostavljeni, zahvaljujući čemu se može izvršiti eventualno povlačenje proizvoda, ako se utvrdi moguća potencijalna opasnost. IFS sertifikat omogućiće još bolju povezanost klijenta i kompanije čineći lanac usluge u potpunosti transparentnim i uporedivim.
Takođe, očekivanim završetkom radova na logističko-distributivnom centru u Ugrinovcima, RALU Srbija pravi iskorak u poslovanju i proširuje delatnost. Logističke operacije u novom skladištu nadogradnja su već odlično razvijenom regionalnom i međunarodnom transportu, a početak distribucije na području cele Srbije kao značajan iskorak zaokružio je ponudu usluga u vrlo kratkom vremenskom intervalu.
O kompaniji Ralu Srbija:
RALU Srbija je osnovana 2010. godine i deo je RALU logistike, vodeće nezavisne regionalne logističke kompanije u segmentu hladnog lanca koja na jednom mestu pruža logističko rešenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno
mesto. RALU Srbija ima oko 120 zaposlenih, a sa 60 najmodernijih tegljača poslovanje obavlja na celom području Evrope i u Rusiji. Grupa ima više od 450 zaposlenih i 200 modernih vozila – hladnjača.

Leave a Comment