DELEZ SRBIJA OBELEŽILA SVETSKI DAN ZAŠTITE PRAVA POTROŠAČA

Inspirisati kupce za zdraviji izbor

 

15. mart 2017 – Kompanija Delez Srbija, vlasnik Maxi, Tempo i Shop&Go radnji, obeležila je Svetski dan zaštite prava potrošača. Kupci su imali priliku da razgovaraju sa stručnjacima za kvalitet namirnica, kao i da se posavetuju o svim aspektima izbalansirane ishrane.

„Nastavićemo da inspirišemo naše kupce kako bi napravili zdrav izbor. Mi smo tu da odgovorimo na sve njihove potrebe i podelimo sa potrošačima naše veliko lokalno i međunarodno iskustvo u vezi sa kvalitetom namirnicama. Ponosni smo na činjenicu da smo njihov prvi izbor i da kod nas mogu pronaći sve na jednom mestu“, istakao je Nikola Papak, menadžer za korporativne komunikacije Delez Srbija.

Kupci su u Maksiju Alonso bili raspoloženi da čuju detalje o kvalitetu proizvoda koje kupuju, kako da ih biraju, kao i o uštedi koju mogu da naprave i da obave pametnu i zdravu kupovinu. Nenad Veljković, poznati kuvar, pripremao je svoje specijalitete i ujedeno delio svoja iskustva u kupovini i odabiru različitih namirnica, kako se informiše i na koji način vodi računa o tome koje namirnice kupuje i konzumira.

Povodom Svetskog dana zaštite prava potrošača na više lokacija u Maxi supermarketima kupce je dočekivala pčelica – simbol pametne kupovine koja je zajedno sa poslovođama prodavnica poklanjala jabuke uz želju da uvek biraju zdravo.

Leave a Comment